Beschadigde parketvloer voor behandeling:

beschadigde parketvloer voor behandeling

Een vloer van een goede kwaliteit gaat jarenlang mee. Toch kan intensief gebruik zijn sporen nalaten. Vloerrenovatie kan dan een uitkomst bieden en ervoor zorgen dat uw vloer er weer als nieuw uitziet!

Wat we doen bij een vloerrenovatie...

Om uw vloer weer in goede staat te krijgen, zullen we hem eerst stofvrij schuren met een professionele schuurmachine. Indien nodig worden beschadigde vloerdelen vervangen, zodat de vloer er na de renovatie weer bijligt alsof deze net is gelegd. Vervolgens voorzien we de vloer van een nieuwe afwerkingslaag.

Afwerking van de vloer

Na het schuren voorzien we de vloer van een afwerkingslaag die uw vloer beschermt en van de gewenste kleur/tint voorziet. Welke afwerking het meest geschikt is voor uw vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan temperatuurschommelingen, vloeistofdichtheid en natuurlijk de houtsoort. De vloerspecialisten van de ParketGroep hebben de expertise in huis om u hierin te adviseren en samen met u naar de beste oplossing te zoeken.

Vloer metamorfose

Het opnieuw afwerken van uw vloer biedt nog meer mogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om uw vloer een totale metamorfose te geven door hem van een andere kleur te voorzien. Dus, wilt u een moderne tint of een kleur die beter bij uw nieuwe interieur past? Ook dan biedt een vloerrenovatie uitkomst. Na de renovatie heeft uw vloer een totale metamorfose ondergaan, zonder dat u de hele vloer hoeft te vervangen.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Het renoveren van een vloer is uiteraard voordeliger dan het leggen van een nieuwe vloer. Bent u uitgekeken op uw vloer of vindt u dat uw vloer wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Beschadigde parketvloer na behandeling:

geschuurd_na_reparatie.jpg